Theben på ELFACK 2023 - en tillbakablick!

Fyra fantastiska dagar på ELFACK med massa givande möten samt diskussioner och vi är så glada över visat intresse för våra produkter! 

ELFACK är ett högt värderat evenemang för oss där vi får chansen att utbyta tankar om senaste trenderna i branschen och laddas av nya idéer inför det kommande.

Vi är tillbaka i vardagen och är tacksamma till alla som kom och hälsade på vid vår monter – och för alla nya relationer vi skapat.

Under mässan presenterade vi nyheter för energibesparande lösningar.

 

Till favoriterna hörde bland annat våra nya uppdaterade theMura närvaro- och rörelsedetektorer som nu kan monteras på upp till 2,2 m höjd. Den integrerade tryckknappen möjliggör manuell överstyrning och inställningar kan enkelt göras via fjärrkontroll och app. Och det bästa: de nya färgneutrala adapterramarna öppnar upp för universella designmöjligheter för varje rum. 

Även vår passiva infraröda theRonda P360-110 DALI närvarodetektor var omtyckt. Detektorn är DALI-certifierad, hel- eller halvautomatisk med korttidsnärvaro - och enkel installation, anslutning och driftsättning för installatören. 

Med över 22 000 besökare i år var ELFACK en mötesplats föett brett utbud av proffs inom branschen. ELFACK bjöd på en utmärkt blandning av utställare och besökare med gemensamma intressen och ideér för framtidens energibesparande och hållbara lösningar. Genom feedback och kreativa diskussioner siktar vi framåt.

ELFACK 2023 var lyckad och berikande - vi tackar för oss!

 

Varma hälsningar,
team Theben

Nästa mässa vi deltar på är Elmässan Stockholm i Kistamässan den 18-19 oktober 2023 där vi ser fram emot att träffa på nya och bekanta ansikten - hoppas vi ses där!