Samarbete

Som en ledande tillverkare av system för tid-, ljus- och klimatkontrollsystem, deltar Theben AG i olika initiativen för att säkerställa kvalitet, innovation och hållbarhet. Vi arbetar också tillsammans med våra partner i utvecklingen av standarder i den elektriska industrin.

Logo KNX

KNX Association
KNX är erkänd som den globala standarden för att byggnadssystemteknik. KNX-produkter från olita tillverkare kunde kombineras med varandra. KNX Association med huvudkontor i Bryssel övervakar denna standard och utvecklade den med sina nästan 200 medlemmar- en av dessa utvecklingspartners är vi. I hela världen är mer än 21 000 installationsföretag i 70 länder och mer än 50 tekniska högskolor samt över 100 utbildningscentrum medlemmar i KNX Association.

Logo OpenTherm

OpenTherm
är ett Plug & Play-Bussystem för värmestyrning. Många gaseldade kondensenheter har redan en OpenTherm anslutning eller tillverkare erbjuder ett valfritt OpenTherm gränssnitt till denna. Theben är utvecklingspartner av OpenTherm Association: tillsammans med andra utvecklingspartners , arbetar vi för att främja denna öppna standard.