LUXORplay-app

 

LUXORliving är det enkla Smart Home-systemet från Theben som erbjuder allt som gör det egna hemmet mysigare och undviker allt som ingen ändå använder. Tända, släcka. Dimra. Reglera värmen och styra persienner. Det är det viktiga. LUXORplay är appen som gör att man bekvämt, säkert och lekande lätt kan använda LUXORliving via WLAN och fjärrstyra via Theben-molnet.

Översikt över de viktigaste funktionerna:

  • Individuella scener: Ljusstyrka och persiennlägen går att programmera fritt och begära med ett kommando. På så vis kan alla ställa in sin egen kombination av scener.

  • Säker panikfunktion: Med panikknappen kan man med ett knapptryck aktivera åtgärder som fastställts i förväg, t.ex. ,,tänd alla lampor” och ,,dra upp alla jalusier”.

  • Central AV: Och när dagen lider mot sitt slut eller om personerna i huset går ut, kan man med Central AV stänga av alla integrerade förbrukare med ett enda kommando.

  • Smart närvarosimulator: När du är hemma använder du LUXORliving. När du inte är hemma använder LUXORliving dig. Smart Home-systemet simulerar närvaro medan du och familjen njuter av semestern.