LED strålkastare

LED-utomhusarmaturer med eller utan rörelsedetektor

Oavsett om det gäller privata hem eller kommersiella byggnader - Theben erbjuder lämpliga LED-utomhusarmaturer med eller utan rörelsedetektorer för alla användningsområden. Alla LED-armaturer bidrar till att spara energi och öka komforten och säkerheten. Rörelsedetektorer och LED-armaturer från Theben för utomhusbruk lämnar dig inte i mörker. De tänder ljuset på ett tillförlitligt sätt och visar dig säkert vägen genom mörkret. Högkvalitativa rörelsedetektorer garanterar tillförlitlig och oavbruten detektering ända in i det sista hörnet. LED-armaturer med rörelsedetektorer har också en effekt på oinbjudna gäster: vilken inbrottstjuv gillar att stå i rampljuset?

LED-utomhusstrålkastare med rörelsedetektor

Hos Theben hittar du ett omfattande sortiment av LED-utomhusarmaturer med rörelsedetektorer för nästan alla tillämpningar för rörelseberoende ljusstyrning. Från LED-armaturer med LED-spot riktad framåt, nedåt eller uppåt och LED-pollare i olika storlekar till enheter med en eller två LED-paneler och LED-spotlights med extra ljussensor för skymningsberoende ljusstyrning. Beroende på enhet finns höljen i vitt, svart eller elegant aluminium. Tack vare skyddsklasserna IP55 och IP65 kan enheterna användas tillförlitligt utomhus. Dessutom kan de kopplas samman i nätverk viaradio och anslutas till varandra för att bilda en grupp.

LED-armaturfamiljenLeda D med rörelsedetektor för vägg- eller golvmontering
Indirekt belysning på husets fasad, stämningsfull belysning av trädgården, ytterdörren eller terrassen - LED-armaturenLeda D möjliggör båda dessa möjligheter. Med sitt matta anodiserade aluminiumhölje och behagligt varmvitt ljus gör den en bra figur överallt. Leda D-familjen är mångfacetterad. Du kan välja mellan direkt belysning med LED-spots, indirekt belysning (fasadbelysning eller accentbelysning) med uplights och downlights eller två pollararmaturer av olika längd för golvmontering. LED-pollarlampan kan som tillval fås med ett praktiskt uttag på baksidan. lED-spotlights från Leda D med en effektförbrukning på mellan 8,5 W och 14 W har en färgtemperatur på 3 000 K. Den integrerade rörelsedetektorn i de väggmonterade enheterna har en 180°-detektionsradie med en räckvidd på 10 m.  Särskilt i stora trädgårdar och utomhusområden kan det vara klokt att tända ljuset i förväg. Med hjälp av gruppfunktionen kan Leda D LED-armaturerna kopplas samman via radio och kopplas ihop till en grupp. Enheter med rörelsedetektorer kan ta över masterfunktionen.

theLeda P LED-utomhusarmaturer med rörelsedetektor för väggmontage theLeda P LED-utomhusstrålkastare med rörelsedetektor för väggmontage finns med en eller två ljuspaneler och i vitt och aluminium. Leda P inspirerar med sitt behagliga ljus och framför allt med sin unika aura som på ett atmosfäriskt sätt baklängesbelyser omgivningen. Det är de små övergångarna vid de horisontella ytterkanterna som ger Leda P-ljuspanelerna sin karakteristiska form och sin speciella utstrålning. Övertygande för alla som inte bara ser ljuset som en funktion, utan som vill göra ett uttalande med ljusdesignen. lED-utomhusarmaturerna theLeda P LED finns med 11 W (en LED-panel) eller 20 W (två LED-paneler) effektförbrukning och 4 000 K färgtemperatur. Den integrerade rörelsedetektorn har ett 180°-detekteringsområde med en räckvidd på 12 m samt krypskydd.

theLeda S LED utomhus spotlight med rörelsedetektor för väggmontering theLeda S LED-utomhusarmaturer med rörelsedetektor för väggmontering gör natten till dag och lyser tillförlitligt upp carportar, gårdsentréer, terrasser och stigar vid varje vändning. Den effektiva LED-spotlight-familjen finns i 4 000 K med en effektförbrukning på 8,5 W (en LED-spotlight) eller 17 W (två LED-spotlights). När det gäller energibesparing är Leda S svår att slå: Med bara 0,5 W i stand-by-förbrukning är enheterna extremt effektiva. Den integrerade rörelsedetektorn har ett 180° detekteringsområde med en räckvidd på 10 m.

LED-utomhusarmaturer theLeda B för vägg- eller takmontering Letar du efter en högkvalitativ, kraftfull och särskilt platt LED-utomhusstrålkastare med rörelsesensor eller ljussensor för skymningsberoende ljusstyrning? leda B gör det möjligt. Tack vare den modulära principen kan du konfigurera din LED-utomhusarmatur theLeda B individuellt. theLeda B finns i tre versioner från 20 W (2 680 lm) till 100 W (11 440 lm) vid 5 000 K ljustemperatur. Reflektorn säkerställer optimal ljusfördelning. Det robusta, pulverlackerade aluminiumhöljet, den högkvalitativa linsen av polykarbonat och skyddsklassen IP 55 garanterar tillförlitlig drift utomhus.