the mura designpreis 410x230

Perfekt mångsidig: theMura rörelse- / närvarodetektorer från Theben för alla strömbrytarsortiment

Theben AG presenterar den nya theMura 2 och 3-tråds rörelse- och närvarodetektorer för infälld montering. De kan användas universellt för alla ledande tillverkares strömbrytare. Leveransomfånget beror på respektive strömbrytarsortiment. theMura rörelse- och närvarodetektorer ser bra ut var som helst tack vare sin snygga och attraktiva design.

Läs mer
LUXORliving

Helt enkelt smart. Hel enkelt LUXOR: Det smarta hemsystemet LUXORliving

LUXORliving är det enkla Smart Home-System från Theben, som erbjuder allt, som gör det egna hemmet mysigare – och avstår från allt det som ingen använder. Ljus på, ljus av. Dimra. Reglera värme och reglera jalusier. Det är det viktiga. Och det allra bästa: LUXORliving är så lätt att montera, installera och ta i drift, att man inte behöver vara en systemingenjör för att göra detta – utan man kan. Helt enkelt bra. Helt enkelt LUXORliving.

Läs mer
theLedaD Produktuebersicht 1290x726

NYHET! LED-belysning theLeda D med rörelsedetektor från Theben

Theben presenterar den nya LED-belysningen theLeda D för utomhusbruk, med integrerad rörelsedetektor för automatisk och energieffektiv ljuskontroll. Perfekt för personlig ljusdesign. Som accentbelysning på husfasader och parkeringar eller överallt där vacker belysning är viktigt.

Läs mer
theLeda EC Header 1290x726

Lyser upp i tuffa miljöer. Den nya LED-strålkastaren theLeda EC med rörelsedetektor

Den nya LED-strålkastaren theLeda EC med rörelsedetektor från Theben är en effektstark och energieffektiv lösning – även för kustområden. Robust konstruktion, med hölje i polykarbonat, skyddsbygel och skruvar i rostfritt stål, kylfläns av saltvattenbeständigt aluminium samt helt lackerad elektronik med skyddsklass IP 55 gör att den klarar de tuffaste miljöerna utan problem. Tack vare den stora detekteringsvinkeln på 180° vid 12 m räckvidd lyser den upp sidodörrar och baksidor, infarter och parkeringsplatser säkert, snabbt och tillförlitligt.

Läs mer
LED-Strahler theLeda B mit Bewegungsmelder

Lysande: nya theLeda B LED-strålkastare från Theben, med rörelsedetektor eller ljussensor som tillval

Theben prestenterar LED-strålkastaren theLeda B: en platt, modulär LED-strålkastare med med high-power LED-teknik. Rörelsedetektor eller ljussensor finns som tillval. LED-strålkastaren möjliggör rörelse- eller dagsljusberoende ljuskontroll, ideal för användning vid ex. laddningszoner, lastramper eller infarter där det förekommer rörliga objekt.

Läs mer
top3 SE 01 1290x726

Fem nya top3: Theben utökar produkutbudet av digitala kopplingsur top3

De nya digitala kopplingsuren top3 ersätter de befintliga top2-enheterna. De lämpligar sig för tidsinställd kontroll av gatu-, skyltfönster- eller reklambelysning, eller för kontroll av belysning i och runtomkring offentliga byggnader och parkeringshus. Andra användningsområden är styrning av skolklockor, ventilationsanläggningar, pumpar och brunnar etc.

Läs mer
LUXORliving UP Aktoren 02 1290x726

Den smarta inbyggda lösningen: de nya LUXORliving UP-aktorerna från Theben

Theben utökar sitt komfortabla smart home-system LUXORliving med kompakta aktorer för dosmontage. Tack vare strömförsörjning via bus-spänning är extern strömförsörjning inte nödvändig.

Läs mer
LUXORliving H6 24V Header 1290x726

Smart styrning med värmekretsfördelare: den nya värmeaktorn LUXORliving H6 24V

Theben presenterar den nya värmeaktorn LUXORliving H6 24V för smart home-systemet LUXORliving. Aktorn, med integrerad värmeregulator, möjliggör extra styrning av manöverdon i värmekretsfördelaren.

Läs mer
RM H KNX Produktbild1 1290x726

Säker användning med hög last: de nya KNX-aktorerna med hög kapacitet

Theben utökar aktor-serien med två nya KNX-aktorer med hög kapacitet för hög belastning: RM 4 H KNX med 4 kanaler och RM 8 H KNX med 8 kanaler.

Läs mer
KNX UP Aktoren 01 1290x726

Jalusistyrning, dimra och koppla, nu även för dosmontage: de nya KNX-aktorerna från Theben

Theben AG presenterar kompakta KNX-aktorer för bekväm montering i kopplings- och fördelningsdosor. Därmed behövs inte längre tidskrävande och dyra kabeldragningar i kopplingsskåpet.

Läs mer
DIMAX 541 Produktbild 1290x726

Kompakt format, optimal för LED-belysning: den nya infällda universaldimmern DIMAX

Universaldimmern DIMAX övertygar med både sitt mycket kompakta format för montering i UP-dosor och med harmonisk och linjär dimring av LED-lampor.

Läs mer
LUNA 126 Header SE 1290x726

Nya LUNA 126 star E skymningsomkopplare med integrerad ljussensor

Theben presenterar den nya skymningsomkopplaren LUNA 126 star E, som ersätter nuvarande skymningsomkopplare LUNA 126. LUNA 126 star E tillverkas utan tillsats av kadmiumsulfid CDS och uppfyller därmed riktlinjerna enligt ROHS 2001/65 EU.

Läs mer
LUNA 108 plus Header SE 1290x726

När det skymmer tänds ljuset: de nya analoga LUNA 108 plus skymningsomkopplarna

Theben presenterar de nya analoga skymningsomkopplarna LUNA 108 plus AL och 108 plus EL för dagsljuskänslig ljusstyrning. Enheten med extern ljussensor ersätter befintliga LUNA 108 och 109 skymningsomkopplare. LUNA 108 AL och 108 EL tillverkas utan tillsats av kadmiumsulfid CDS och uppfyller därmed riktlinjerna enligt ROHS 2001/65 EU.

Läs mer
RAMSES BLE Header 1290x726

Enkel, smart och säker värmereglering: den nya klocktermostaten RAMSES BLE från Theben

Den nya klocktermostaten RAMSES BLE från Theben kombinerar fördelarna hos en klassisk klocktermostat med bekväm programmering via app och högsta manipuleringsskydd.

Läs mer
Präsenzmelder theRonda P360-330 DALI 2080045 ThebenHTS

Effektiv belysningsintelligens: De nya theRonda DALI-närvarosensorerna

De nya theRonda DALI närvarodetektorerna från ThebenHTS kombinerar alla fördelar med DALI BUS-system med det beprövade premiumkvalitet från Theben på ett intelligent, effektivt och flexibelt sätt.

Läs mer