Analoga timers

Analoga timers med dagsprogram, veckoprogram eller 60-minutersprogram

Analoga timers från Theben är lämpliga för montering på DIN-skena, på väggen eller med hjälp av en frontpanelinstallationssats eller i uttaget. Välj mellan enheter med dagsprogram, veckoprogram eller 60-minutersprogram. Uttagstimern finns med dags- och veckoprogram, för inne eller ute (IP44) och med ökat skydd mot oavsiktlig kontakt.

Analoga timers för DIN top hat skena, väggmontage eller uttag

Analoga timers från Theben kan monteras på en topphatsskena, fästas på väggen eller monteras med frontpanelinstallationsset. Du kan välja mellan mekaniska timers med dagsprogram, veckoprogram eller 60-minutersprogram. Den analoga timern programmeras med hjälp av flikar eller växlande segment.

Analoga timers för DIN topphattskena(1 till 3 HP)eller för väggmontering eller frontpanelinstallation programmeras via kopplingssegment eller flikar. Oavsett om du letar efter en timer med 60-minutersprogram, ett dagsprogram, ett veckoprogram eller ett avfrostningsprogram kan inställningarna läsas av snabbt och ändras snabbt och enkelt. De mekaniska timers finns med eller utan kraftreserv.

Analoga uttagstimer för Schuko-uttag kan programmeras snabbt och enkelt med kopplingssegment. De mekaniska uttagstimerna växlar lampor, köksmaskiner, akvariebelysning eller andra konsumenter på ett tillförlitligt och energibesparande sätt. Theben erbjuder timers för uttag med ett dagligt eller veckovis program för användning inomhus eller utomhus (tack vare IP44) och med ökat skydd mot oavsiktlig kontakt (säkerhet-plus). theben-timer 26: Väckarklockor, kaffemaskiner eller akvarier, tv-apparater eller julgransbelysning, WLAN-routrar eller röstassistenter som Amazon Alexa: med theben-timer 26 kan en mängd olika konsumenter på ett tillförlitligt sätt slås på och av. Den som åker på semester programmerar flera enheter i huset med olika tider och skapar en enkel typ av närvarosimulering, som erbjuds av moderna smarta hemsystem: huset ser bebott ut från utsidan och är skyddat mot inbrott. Förutom den extra bekvämligheten minskar theben-timern 26 också energiförbrukningen, eftersom enheter inte kräver ett strömslukande standbyläge. Över 33 miljoner enheter av den legendariska theben-timern har hittills sålts.