Dimmer

Produktfilter öppna stänga


6 resultat , filter (0)

DIMAX 532 plus (Artikelnr 5320001 / E-nummer 1360396)

 • Universaldimmer för R-, L- och C-laster med automatisk lastidentifiering
 • Inställbar minsta ljusstyrka (behvös för ESL och LED)
 • Multispänning-ingång, t.ex. intercom-system
Lär dig mer

DIMAX 534 plus (Artikelnr 5340001 / E-nummer 1360397)

 • Universaldimmer för R-, L- och C-laster med automatisk lastidentifiering
 • Komfortinställning med väck- och snooze-funktion (går att deaktivera), t.ex. för barnrum
 • Inställbar dimmerhastighet (vid automatikfunktioner)
Lär dig mer

DIMAX 541 plus E (Artikelnr 5410130 / E-nummer 1360559)

 • Universaldimmer för R-, L- och C-laster med automatisk lastavkänning
 • Manövrering via knapp
 • Optimerad inställning för LED-lampor och glödlampor
Lär dig mer

DIMAX 542 plus S (Artikelnr 5420130 / E-nummer 1360560)

 • Universaldimmer för R-, L- och C-laster med automatisk lastavkänning
 • Manövrering via knapp, inställning med Poti
 • Inställbar lägsta ljusstyrka för LED-lampor
Lär dig mer

DIMAX 545 plus P (Artikelnr 5450130 / E-nummer 1360779)

 • Universaldimmer för R-, L- och C-laster med automatisk lastavkänning
 • Manövrering med tryckknapp eller app via Bluetooth Low Energy
 • Inställbart dimringsbeteende
Lär dig mer

DIMAX 540 plus B (Artikelnr 5400130 / E-nummer 1360803)

 • Dosmonterad dimmer för R- och C-last
 • Optimerad inställning för LED, glöd- och halogenlampor
 • Helkapslat utförande
Lär dig mer

Universal dimmer och dimmer

DIMAX universella dimmerdimmer från Theben är idealiska för användning i privata bostadshus såväl som i kommersiella och offentliga byggnader. Utbudet av enheter inkluderar varianter för DIN-skena (1 TE) eller infälld montering. DIMAX-dimmers för DIN-skenor erbjuder hög LED-dimningseffekt på upp till 400 W. LED-dimmereffekten kan ökas med ytterligare 300 W genom att använda en dimförstärkare DIMAX UP-dimmers används där en enkel dimningsfunktion och mervärdesfunktioner krävs, brytardesignen ska behållas och driften ska även ske via en app. DIMAX 540 plus B LED-dimmers är speciellt designade för eftermontering och kräver ingen nollledare.

Fördelarna med DIMAX universaldimmer och dimmer i en överblick:

Optimerad för lysdioder: DIMAX universella dimmers och dimmers erbjuder inställningar optimerade för lysdioder och dimma LED-lampor harmoniskt, flimmerfritt och tillförlitligt med LED-dimningseffekter på upp till 250 W (bakkant).

Enkel eftermontering: Tack vare sin platta design är DIMAX idealisk för eftermontering. Montera den helt enkelt i den befintliga kopplingsdosan och anslut den. Komplett.

Väcknings- och snoozefunktion: Genom att dubbelklicka på knappen dämpas ljuset försiktigt på kvällen. På morgonen väcks du av en försiktigt ökande ljusstyrka.

Säker trappljusfunktion: Innan ljuset i trapphuset slocknar dämpas det under en bestämd tid. Detta ger dig möjlighet att tända ljuset igen.

DeUP-dimmer DIMAX 540 plus B för R- och C-laster är knappast större än ett två euromynt (26,4 x 25,5 x 10,4 mm). Den monteras enkelt bakom en standardknapp och är därför perfekt för eftermontering. Den prisvärda 2-tråds infällda dimmern erbjuder optimerade inställningar för lysdioder, glödlampor och halogenlampor och är kompatibel med dimbara lysdioder från 2-150 W (bakkant). Standbyeffekten är endast 0,34 W. Minnesfunktionen sparar det senast inställda ljusvärdet och dimper till detta värde nästa gång lampan tänds. Justerbarheten av den lägsta ljusstyrkan säkerställer att lysdioder får tillräcklig belastningsström. Den kompakta enheten med helt inkapslad elektronik kräver ingen nollledare och erbjuder maximalt brandskydd tack vare temperatur- och överströmsavstängning och kortslutningsskydd.

DeUniversaldimmer DIMAX 545 plus P för infälld montering möjliggör flimmerfri och linjär dimning av alla dimbara lampor upp till 250 watt dimningseffekt inklusive tidskontroll och astrofunktion. Timern låter dig programmera individuella till- och frånslagstider med justerade dimningsvärden. Med astrofunktionen kan belysningen kopplas och dämpas efter soluppgång och solnedgång på den aktuella platsen. I kombination med dimningsfunktionerna finns det en mängd olika applikationer, t.ex. att slå på med hög dimning och sakta bli ljusare. Dessutom kan tids- och astroprogram enkelt kombineras med varandra. Till exempel kan ljuset tändas på kvällen via ett astroprogram och släckas igen vid en bestämd tid via ett tidsprogram. Inställningen görs bekvämt via den kostnadsfria MAXplus-appen (iOS & Android).