Praktiska medhjälpare: Apparna från Theben

Theben-apparna är bekväma, säkra och lekande lätta att använda. Och det bästa är att de kan laddas ner kostnadsfritt från App Store.

Theben_DALI-2 RS Plug App

DALI-2 RS Plug App

Med DALI-2 RS Plug App från Theben kan DALI-2 Room Solution enkelt och intuitivt parametreras och driftsättas.

TITLE_SV_SE does not exist

thePixa-app

thePixa P360 KNX är en optisk närvarodetektor som registrerar skillnader i status i övervakade rum och bearbetar informationen. thePixa detekterar och räknar antal objekt som befinner sig inom täckningsområdet.

TITLE_SV_SE does not exist

iONplay-app

Med iONplay-appen styrs alla funktioner i iON 108 KNX rumsregulator enkelt och säkert via appen. Med iON 108 KNX kan man styra upp till 20 funktioner i en KNX-baserad smart byggnad, till exempel tända, släcka och dimra belysning, styra drivenheter, sända värden, ställa in färg och färgtemperatur och mycket mer.

TITLE_SV_SE does not exist

LUXORplay-app

LUXORliving är det enkla Smart Home-systemet från Theben som erbjuder allt som gör det egna hemmet mysigare och undviker allt som ingen ändå använder. Tända, släcka. Dimra. Reglera värmen och styra persienner. Det är det viktiga. LUXORplay är appen som gör att man bekvämt, säkert och lekande lätt kan använda LUXORliving via WLAN och fjärrstyra via Theben-molnet.

TITLE_SV_SE does not exist

MAXplus-app

MAXplus är en mobiltelefonapp från Theben för bekväm programmering och styrning av DIMAX 544 plus P inbyggd universaldimmer. Idrifttagningen och användningen av appen är intuitiv och självförklarande.

TITLE_SV_SE does not exist

OBELISK top3-app

Med top3-appen programmerar man snabbt, enkelt och bekvämt de digitala tiduren och skymningsomkopplarna top3 från Theben via mobiltelefon eller surfplatta. Programmen överförs manipulationssäkert till top3-produkterna via Bluetooth OBELISK top3 (en Bluetooth Low Energy-dongel).

TITLE_SV_SE does not exist

RAMSES BLE-app

RAMSES BLE (digital klocktermostat) från Theben (OpenTherm, nät) används för tidsstyrd övervakning och reglering av rumstemperaturen i enfamiljshus, kontor osv. Den manövreras och programmeras enbart via appen. Idrifttagningen, användningen och programmeringen är självförklarande.

TITLE_SV_SE does not exist

theSenda Plug-app

theSenda Plug är en användarvänlig och kostnadsfri app för bekväm programmering av rörelse- och närvarodetektorer samt LED-belysningar med integrerad rörelsedetektor (theLeda D). Parametrarna sänds via Bluetooth till fjärrkontrollen och sedan automatiskt vidare med infrarödteknik till detektorerna. På så sätt kan de flesta detektorerna från Theben ställas in och användas enkelt, snabbt och säkert. Och genom att detektordatabasen uppdateras regelbundet har de alltid senaste status.

Du laddar enkelt ner våra appar från App Store eller Google Play Store.

apple app store logo