Helt enkelt smart. Hel enkelt LUXOR: Det smarta hemsystemet LUXORliving

LUXORliving är det enkla Smart Home-System från Theben, som erbjuder allt, som gör det egna hemmet mysigare – och avstår från allt det som ingen använder. Ljus på, ljus av. Dimra. Reglera värme och reglera jalusier. Det är det viktiga. Och det allra bästa: LUXORliving är så lätt att montera, installera och ta i drift, att man inte behöver vara en systemingenjör för att göra detta – utan man kan. Helt enkelt bra. Helt enkelt LUXORliving.

Upptäck aktuatorer och sensorer från LUXORliving

 

Om solen alltid värmer upp fönstren samtidigt mitt på dagen, styr LUXORliving jalusiernas läge och säkerställer korrekt skuggning. Enskilt eller i grupper – i alla fall automatiskt. På kvällen sänker LUXORliving sovrumstemperaturen till behagliga 18 ° C och ser på morgonen till att temperaturen i badrummet är mysiga 22 ° C för en bra start på dagen. Helt efter hur de boende i huset vill ha det. Och naturligtvis i alla rum, i hela huset, vid alla tidpunkter. På födelsedagsfesten , och alla andra fester bidrar LUXORliving till den trevliga stämningen, genom att tända, släcka eller dimra belysningen.

Och det är naturligtvis inte bara vid speciella tillfällen, utan varje gång de boende är hemma strax efter. Dessutom ökar LUXORLiving tack vare sin justerbara närvarosimulering säkerheten betydligt. Den simulerar till exempel närvaron och samtidig påverkan av ljus och skugga, och därigenom hålla den borta oönskade gäster från egendomens område. Verksamheten i sig själv är också särskilt säker– med LUXORplay och WLAN.

På så sätt gör LUXORliving alla som använder den lyckliga. Till och med elektrikerna som installerar den. Eftersom idrifttagningen är ultralätt. Liksom användningen. LUXORliving – helt enkelt säker och smart.

 

Intresserad? Mer information hittar du på www.luxorliving.co.uk

Ladda ner PDF-broschyren nu: