Helt enkelt smart. Hel enkelt LUXOR: Det smarta hemsystemet LUXORliving

LUXORliving är det enkla Smart Home-System från Theben, som erbjuder allt, som gör det egna hemmet mysigare – och avstår från allt det som ingen använder. Ljus på, ljus av. Dimra. Reglera värme och reglera jalusier. Det är det viktiga. Och det allra bästa: LUXORliving är så lätt att montera, installera och ta i drift, att man inte behöver vara en systemingenjör för att göra detta – utan man kan. Helt enkelt bra. Helt enkelt LUXORliving.

Upptäck aktorer och sensorer för LUXORliving

 

Om solen alltid värmer upp fönstren samtidigt under dagen, styr LUXORliving jalusiernas läge och säkerställer korrekt skuggning, enskilt eller i grupper. På kvällen sänker LUXORliving sovrumstemperaturen till en lägre och behagligare temperatur och ser på morgonen till att temperaturen i badrummet är en varmare skönare grad, för en bra start på dagen. LUXORliving anpassar sig helt efter de boendes önskemål, och detta gäller naturligtvis i alla rum och vid alla tidpunkter i hela huset. Oavsett om det är en födelsedagsfest eller någon annan fest skapar LUXORliving en trevlig stämning genom att enkelt kontrollera belysningen – tända, släcka eller dimra efter behov. På så sätt bidrar systemet till att göra varje tillfälle minnesvärt och trivsamt för boende och deras gäster.

LUXORliving är naturligtvis även en del av det dagliga livet. LUXORLiving förstärker säkerheten avsevärt genom sin anpassningsbara närvarosimulering. Genom att simulera närvaro och skapa ljus- och skuggspel bidrar systemet till att avskräcka oönskade gäster från området. Säkerheten höjs ytterligare med funktioner som LUXORplay och WLAN.

På så sätt gör LUXORliving inte endast användarna lyckliga, men även elektrikerna som installerar den. Idrifttagningen är smidig, liksom användningen. LUXORliving – helt enkelt säker och smart.

 

Intresserad? Mer information hittar du på www.luxorliving.co.uk

Ladda ner PDF-broschyren här: